De massagehand van Flowee

Ontspannen door negen balletjes die heerlijk over je lichaam rollen? 
Dit kan met de massagehand!! Het is heel erg eenvoudig om te doen en al snel ervaar je een aangenaam en ontspannen gevoel. Het voordeel is dat je geen olie nodig hebt en het direct over je kleding kan gebruiken. 

Klik hier voor een demonstratie filmpje van de flowee massagehand

Voordelen van het gebruik van de massagehand

 • Directe ontspanning

 • Bevordering van de doorbloeding

 • Aanmaken van het (knuffel)hormoon oxytocine

 • Onze massagehand wordt ook veel voor en door kinderen gebruikt. Bijvoorbeeld even masseren voor het slapen gaan. Of als ze net uit school zijn.

 • Ook kinderen met lichte autisme en/of prikkelstoornissen kunnen erg rustig en kalm worden van de massagehand.

 • Ter preventie van ” restless legs”

 • Makkelijk in gebruik, iedereen kan het!

 • Paarden, honden en katten zijn er dol op.

Bij veel gebruik van de massagehandschoen kan het zijn dat er stof tussen de kogeltjes en het houdertje komt. Dit zorgt er dan voor dat het kogeltje minder goed rolt of in het ergste geval helemaal niet meer. Lees hier hoe je in 5 gemakkelijke stappen dit kunt verhelpen:

Verzamel de benodigheden: de handschoen, een dunne platte schroevendraaier, een oude tandenborstel en een doek. Stop vervolgens de platte schroevendraaier onder het kogeltje tussen de twee boogjes van het houdertje. Wip voorzichtig het kogeltje eruit, pas op dat hij niet wegschiet. Met een tandenborstel poets je vervolgens de meeste stof en vuil uit de houder. Vervolgens maak je de houder schoon met een doekje. Dan druk je het kogeltje weer terug in de houder. Voor het gemak haal je alle kogeltjes er in één keer uit en maak je ze allemaal tegelijk schoon en stop je ze weer terug in de houdertjes. 

 

Heb je last van rusteloze benen ( Restless Legs Syndroom RLS) ? Met de Flowee massagehandschoen is het masseren van deze benen binnen handbereik. Zonder al te veel moeite kan je met de handschoen een tegendruk geven en stimuleer je de doorbloeding. 

Wanneer je last hebt van onrustige benen, heb je sterk het gevoel dat je je benen moet blijven bewegen. Over het algemeen gaat dit niet gepaard met pijnklachten maar is het wel ontzettend vervelend. De meeste mensen met rusteloze benen ervaren vooral nachts deze klachten, waardoor de nachtrust ook verstoord wordt. De klachten komen net zoveel voor bij mannen als vrouwen en over het algemeen hoor je het meestal bij mensen boven de 65. 

Hoe pas je de Flowee Massagehand toe bij onrustige benen?
Houd bij het masseren altijd rekening dat je alleen de spieren masseert, dus niet de enkels en scheenbenen. Voel je ergens een blokkade of is een gedeelte erg gevoelig vanwege een blessure overleg dan met een arts over het gebruik van de massagehandschoen. massagehand gebruiken ter ontspanning van je spieren en rusteloze benen, spierpijn

 1. Je kan de massagehandschoen gebruiken terwijl je op de bank zit (dit kan zowel wanneer je de onrustige benen ervaart maar ook uit voorzorg). De massagehandschoen kan je dan gebruiken over de kleding heen. 

 2. Als je ’s avonds in bed ligt en je wordt wakker van de onrustige benen gebruik dan de massagehandschoen om een tegendruk te geven. Achter elk kogeltje vind je een uitsparing, hier kan je jouw vinger op leggen en extra druk geven met een kogeltje om meer kracht op een plek te geven. 

 3. Als je op een stoel of bank zit kan je massagehand ook op de grond leggen, ga dan met je voet rollend over de massagehandschoen heen. Let hierbij wel op dat je de massagehandschoen op een stroeve ondergrond legt of tegen een tafelpoot aan zodat deze niet weg rolt. 

 4. Last but not least: Laat je masseren! De Flowee massagehandschoen is erg makkelijk in gebruik en ook door iemand anders makkelijk te gebruiken om bij een ander te doen. Hierbij adviseren wij meestal de handschoen op kleding te gebruiken en niet op de blote huid. De balletjes kunnen koud en wat hard aanvoelen. Belangrijk dat je hierbij relaxed en rustig masseert, overleg wat wel en niet prettig aan voelt. 

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel