Margriet Winter Fair 2017

Margriet Winter Fair 2017 zit er helaas weer op. Wat was het een mooie leerzame ervaring voor mij als beginnend webwinkel eigenaresse en verkoopster.

Het vergt de nodige energie , planning en doorzettingsvermogen om alles in goede banen te laten leiden. Er zijn dan ook maar liefst in 7 dagen 71.500 bezoekers geweest en hebben naar hartelust geshopt voor de feestdagen in de meer dan 300 shops waarvan ik er één was.

Ik kijk terug op een leerzame succesvolle week. Als je in je stand staat en je ziet de diversiteit van de mensen dan begrijp je dat niet alle mensen bij jouw iets kunnen en willen kopen. Ook is mij opgevallen dat mensen een bepaald beeld ( vooroordeel) hebben bij het zien van het woord spiritueel. 

Zoals ik al in een eerdere blog schreef, geeft iedereen er een andere intrepetatie aan wat het des te moeilijker maakt mensen te overtuigen dat mijn producten heus niet allemaal met spiritualiteit te maken hebben. 

Zo kwam er een mevrouw  van middelbare leeftijd naar me toe die wel eens wilde weten wat nu een spijkermat is en wat het voor je kan doen. Op de vraag of ze hem in de stand uit zou willen proberen gaf ze gelijk aan dit wel te willen en voor ik het wist lag ze al op de grond. Mevrouw wist zichzelf heel goed over te geven aan de ontspanning die de werking van de mat nog eens versterkt. Na 10 minuten stond ze een beetje slaperig op en was zeer ontspannen. Ze gaf aan dat ze het eigenlijk jammer vond dat ze weer de drukke beurs op moest. Het liefst was ze even op de bank gaan liggen. Uiteraard kocht ze de hele set, spijkermat, spijkermat-kussen en spijker-voetenmat. Ook gaf ze toestemming de foto te gebruiken in mijn blog en andere social media waar ik haar heel dankbaar voor ben.  

Misschien tot volgend jaar!

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel