OVER MIJ

     

Welkom bij Jiva Shop! Wat leuk dat je op mijn webwinkel terecht bent gekomen. Op deze pagina kom je meer te weten over wie ik ben en wat je kunt vinden in mijn webwinkel. Van biologische etherische oliën, tot yoga artikelen. Laat zien wie jij bent en wat jij voelt, ik help je daar graag bij.


Mijn naam is Desiree van Wel, eigenaresse van Jiva Shop. Na een heftige en lange ziekteperiode en afkomstig uit de administratiewereld, had ik besloten om te gaan doen wat ik écht leuk vond en waar mijn hart ligt. Zo begon ik met het behalen van mijn REIKI 1, volgde ik een mindfulness cursus en deed ik diverse workshops. Toen is ook Jiva Shop geboren. Mijn webshop in prachtige biologische producten, gericht op de "bewuste" wereld. In mijn vrije tijd mediteer ik regelmatig en doe ik fanatiek aan yoga. Daarnaast heb ik mij verdiept in de kracht en werking van etherische oliën. Ik heb nu ook mijn eigen etherische oliën lijn: Jiva Organic Oils, waar ik natuurlijk ontzettend trots op ben!

Merk jij dat er veel van je gevraagd wordt en je soms de grip even kwijtraakt? Blijf dit gevoel voor, voorkom stress en een burn-out en laat mij helpen! In mijn spirituele webwinkel vind je fijne producten voor lichaam en geest die je kunnen helpen ontspannen. Naast de vaste producten zoals de etherische oliën vind je bij mij ook meditatie en yoga artikelen van Flowee en een prachtige collectie Dames en Heren edelsteen armbanden van Klein Geluk Jewellery. Alle artikelen zijn gericht op een ontspannen en bewust dagelijks leven. 

Uiteraard adviseer ik je graag over mijn producten en webshop. Je kunt mij hiervoor altijd een e-mail sturen naar info@jivaspiritual.nl, of telefonisch naar 06-51905530. Ik adviseer je graag over de prachtige producten en wat er bij jou en jouw leefstijl past.

 

 

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel