nieuw !

Jiva Organic MANDARIN oil

Artikelnummer: JIVAMANDARIN
Vorige Artikel 4 van 41 Volgende
€ 15,95

Lengte
6 cm

Breedte
2 cm

Hoogte
0 cm

Voorraad 10 stuks

Citrus Nobilis reticolata blanco (biologische etherische olie Mandarijn)
koudepersing van de schil
Herkomst: Brazilië

Jiva Organic Mandarin oil

Biologische etherische olie Mandarijn wordt geperst uit het buitenste gedeelte van de schil van de rijpe mandarijn, is geel tot oranjegeel van kleur, bevat veel vitaminen en heeft een zoete, krachtige en frisse geur. Van alle citrus oliën heeft Mandarijn de meest zoete geur en werkt verwarmend en ontspannend.

Voordelen van Biologische etherische Mandarijn olie

Kalmerend voor baby's en kinderen

De essentiële olie van mandarijn brengt het zenuwstelsel tot rust bij overprikkeling. Het is een heerlijke olie om te verdampen na een drukke dag. Ook baby's en kinderen komen tot rust bij de milde geur van deze zachte vrucht. Voor slecht slapende baby's: verdamp 6 druppels in een aroma diffuser op de baby kamer of doe 3 druppels op een zakdoek voor kinderen en leg die onder het hoofdkussen. Biologische etherische Mandarijn olie is daarom een echte musthave voor ieder gezin.

Brengt veerkracht & moed

De geur van mandarijn herstelt een gevoel van tevredenheid en brengt je terug bij jezelf. Dit helpt een gevoel van boosheid los te laten en minder impulsief te reageren op onverwachte situaties. Mandarijn olie geeft je hernieuwde moed, waardoor je problemen niet zo zwaar neemt en veerkrachtiger in het leven komt te staan. Mandarijn olie bevordert het geluksgevoel, vooral van kinderen maar ook het kind dat in elk van ons zit. Mandarijn olie herinnert je aan de zonnige kant van het leven.

Waar kun je mandarijn olie voor gebruiken?

Jiva Organic Mandarin oil kan helpend zijn voor o.a. maagpijn, nerveuze hoest, slecht en onrustig slapen, bedplassen, slecht eten en nervositeit bij kinderen. Daarnaast is het een uitstekende olie om te gebruiken bij een vermoeide huid, rimpeltje, cellulite, maar ook stress, angst, verdriet en depressie.

Inhaleren
Overprikkeld? Doe een druppeltje Mandarijn Essentiële Olie op je hand en adem de verwarmende, zoete geur diep in om je zenuwstelsel direct te kalmeren.

Verzorging van de vermoeide huid
Heb je een vermoeide huid of rimpeltjes en wil je die een verjongingskuur geven? Mandarijn vertraagt namelijk het verouderingsproces. Meng 4 druppels Mandarijn etherische olie met  Jiva Organic Jojoba Oil om je huid te verjongen en te egaliseren. Breng dit mengels aan op het gezicht voor het slapen gaan.

Verdampen
Kun je wel een opkikker gebruiken? Voeg 3-6 druppels toe aan je aromadiffuser en laat de warme, zoete dampen van mandarijn de ruimte vullen. Je voelt je meteen vrolijker en meer op je gemak.

Tot slot

Mandarijn is een fijngevoelige vrucht die voorzichtig en met de hand geplukt moet worden. Niet verrassend dus dat  de biologische etherische Mandarijn olie de hooggevoelige, snel overprikkelde mens begrijpt en ondersteunt. Mandarijnen kennen een rijke traditie in de Chinese, Indiase en Europese kruidengeneeskunde. Door middel van aromatherapie maak je op een toegankelijke manier gebruik van de helende werking van deze bijzondere vrucht

Let op! Mogelijke overgevoeligheid bij sommige individuen. Heb je een gevoelige huid dan raden we je aan eerst een 'patch-test' te doen (Verdun een aantal druppels e/o eerst in een basiscrème of plantaardige draagolie) voor gebruik. Zoals met bijna alle etherische oliën, niet puur of onverdund op de huid- en niet inwendig gebruiken!

Als je niet gewend bent met het gebruik van etherische oliën lees dan eerst de belangrijke veiligheidspunten.

 

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel