Dames armband beige zonnesteen 8mm Limited edition

Artikelnummer: L10
Vorige Artikel 9 van 15 Volgende
€ 38,95

Dames armband beige zonnesteen

Deze dames armband beige zonnesteen is gemaakt van 8mm zonnesteen natuursteen kralen. Kleur: Beige. Maat: Small 17,5 en Medium 18,5, staat uw maat er niet tussen? Stuur dan een email naar: info@jiva-organic.nl

Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen is iedere dames armband uniek en heeft het een krachtige pure uitstraling. Ze worden afgewerkt met een eigen ontworpen KG bead. Deze bead is gemaakt van stainless steel, materiaal dat nooit zal verkleuren. Alle natuurstenen worden door Klein Geluk zelf geselecteerd.

De armband wordt verzonden in een luxe milieuvriendelijke cadeauverpakking. Bij iedere armband wordt een kaartje meegeleverd waarop de werking van de steen beschreven staat. Leuk om te geven en om te krijgen.

Maak je outfit af door verschillende armbanden met elkaar te combineren. 

Werking zonnesteen

Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend. Het stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur, positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie, met name de seizoensgebonden variant. Daarnaast stimuleert Zonnesteen het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De steen heeft een positieve invloed op chronische keelpijn, maagzweren en reuma.

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel