uitverkocht

Dames armband gele Mookaiet

Artikelnummer: L
Vorige Artikel 12 van 15 Volgende
€ 34,00

Dames armband gele mookaiet

Deze dames armband gele mookaiet is gemaakt van 8mm mookaiet natuursteen kralen. Kleur: Geel. Maat: Small 17,5 en Medium 18,5, staat uw maat er niet tussen? Stuur dan een email naar: info@jiva-organic.nl

Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen is iedere dames armband uniek en heeft het een krachtige pure uitstraling. Ze worden afgewerkt met een eigen ontworpen KG bead. Deze bead is gemaakt van stainless steel, materiaal dat nooit zal verkleuren. Alle natuurstenen worden door Klein Geluk zelf geselecteerd.

De armband wordt verzonden in een luxe milieuvriendelijke cadeauverpakking. Bij iedere armband wordt een kaartje meegeleverd waarop de werking van de steen beschreven staat. Leuk om te geven en om te krijgen.

Werking mookaiet

Mookaïet werkt aardend en brengt het innerlijk en uiterlijk in evenwicht. Het werkt kalmerend bij stress, onrust en obsessiviteit. Het brengt balans, zorgt voor rust, helpt relativeren en te focussen. De steen moedigt bewegelijkheid, ondernemingslust en flexibiliteit aan. Het vergroot creativiteit en geeft energie. Mookaïet is een goede steen bij psychosomatische klachten.
Het kan hoge bloeddruk verlagen en versterkt het immuunsysteem. Het helpt bij de genezing van wonden, ontstekingen, insectenbeten en zuivert het bloed.
Voor onzekere, teruggetrokken kinderen is het een goede steen.

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel