Dames armband Tianshan kristal graniet

Artikelnummer: L5
Vorige Artikel 7 van 15 Volgende
€ 25,99

Dames armband Tianshan kristal graniet

Deze dames armband Tianshan kristal graniet is gemaakt van 8mm Tianshan kristal graniet natuursteen kralen. Kleur: Vintage mint. Maat:Medium 18,5, Is dit niet uw maat? Stuur dan een email naar: info@jiva-organic.nl

Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen is iedere dames armband uniek en heeft het een krachtige pure uitstraling. Ze worden afgewerkt met een eigen ontworpen KG bead. Deze bead is gemaakt van stainless steel, materiaal dat nooit zal verkleuren. Alle natuurstenen worden door Klein Geluk zelf geselecteerd.

De armband wordt verzonden in een luxe milieuvriendelijke cadeauverpakking. Bij iedere armband wordt een kaartje meegeleverd waarop de werking van de steen beschreven staat. Leuk om te geven en om te krijgen.

Maak je outfit af door verschillende armbanden met elkaar te combineren.

Werking Tianshan kristal graniet

Tianshan kristal graniet zorgt voor discretie en medewerking. Het helpt om relaties meer in evenwicht te brengen en verbetert de samenwerking. Het sluit negativiteit af en stimuleert het geluksgevoel. Het kan helpen om je het grotere plaatje in het leven te laten zien in plaats van vast te lopen in details.

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel