Dames armband Roze Opaal 10 mm Limited edition

Artikelnummer: L28
Artikel 1 van 15 Volgende
€ 49,95

Dames armband roze opaal

Deze dames armband roze opaal is gemaakt van 10mm opaal natuursteen kralen. Kleur: Roze. Maat: Small 17,5 en Medium 18,5, staat uw maat er niet tussen? Stuur dan een email naar: info@jiva-organic.nl

Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen is iedere dames armband uniek en heeft het een krachtige pure uitstraling. Ze worden afgewerkt met een eigen ontworpen KG bead. Deze bead is gemaakt van stainless steel, materiaal dat nooit zal verkleuren. Alle natuurstenen worden door Klein Geluk zelf geselecteerd.

De armband wordt verzonden in een luxe milieuvriendelijke cadeauverpakking. Bij iedere armband wordt een kaartje meegeleverd waarop de werking van de steen beschreven staat. Leuk om te geven en om te krijgen.

Maak je outfit af door verschillende armbanden met elkaar te combineren. 

Werking opaal

Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft een sterke connectie met liefde, passie, (genieten van) seksualiteit, maakt trouw en loyaal.
Fysiek stimuleert Opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt het zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren.

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel