Dames armband Amethist 8mm Limited edition

Artikelnummer: L42
Vorige Artikel 3 van 15 Volgende
€ 49,95

Dames armband amethist

Deze Bracelet is gemaakt van 8 mm natuurstenen. Afgewerkt met een stainless steel KG bead. En wordt geleverd in een milieuvriendelijk FSC®-gecertificeerde cadeauverpakking. Daarnaast wordt er een kaartje meegeleverd waarop de werking van de steen beschreven staat. 

Deze dames armband amethist is gemaakt van 8mm amethist natuursteen kralen. Kleur: Paars. Maat: Medium 18,5, Is dit niet uw maat? Stuur dan een email naar: info@jiva-organic.nl

Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen is iedere dames armband uniek en heeft het een krachtige pure uitstraling. Ze worden afgewerkt met een eigen ontworpen KG bead. Deze bead is gemaakt van stainless steel, materiaal dat nooit zal verkleuren. Alle natuurstenen worden door Klein Geluk zelf geselecteerd.

De armband wordt verzonden in een luxe milieuvriendelijke cadeauverpakking. Bij iedere armband wordt een kaartje meegeleverd waarop de werking van de steen beschreven staat. Leuk om te geven en om te krijgen.

Maak je outfit af door verschillende armbanden met elkaar te combineren. 

Werking amethist

Amethist is een natuurlijk kalmerend middel en is een zeer krachtige en beschermende steen. Het beschermt tegen psychische aanvallen en zet energie om in liefde. Het komt van pas als slapeloosheid wordt veroorzaakt door een overactieve geest en beschermt tegen terugkerende nachtmerries. Amethist stimuleert het geheugen en verbetert de motivatie, zodat realistische doelen gesteld kunnen worden. Het brengt hoog en laag in evenwicht, verdrijft woede, angst en bezorgdheid. Het helpt leed te verlichten en om verlies te verwerken.
Als bloedreiniger verlicht Amethist fysieke, emotionele en psychische pijn of stress. Het verlicht hoofdpijn en spanning. Vermindert kneuzingen, verwondingen en zwellingen. Het heeft een positieve invloed op gehoorstoornissen, longen en de luchtwegen, huidziekten, celstoornissen en spijsverteringskwalen. Bevordert de heropname van water, gaat slapeloosheid tegen en zorgt voor een verkwikkende slaap.

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel