Dames armband aquamarijn 6mm Limited edition

Artikelnummer: L73
Vorige Artikel 8 van 15 Volgende
€ 38,95

Dames armband aquamarijn 6mm

Deze dames armband aquamarijn 6mm is gemaakt van 6mm aquamarijn natuursteen kralen. Kleur: Lichtblauw. Maat: Medium 18,5, is dit niet uw maat? Stuur dan een email naar: info@jiva-organic.nl

Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen is iedere dames armband uniek en heeft het een krachtige pure uitstraling. Ze worden afgewerkt met een eigen ontworpen KG bead. Deze bead is gemaakt van stainless steel, materiaal dat nooit zal verkleuren. Alle natuurstenen worden door Klein Geluk zelf geselecteerd.

De armband wordt verzonden in een luxe milieuvriendelijke cadeauverpakking. Bij iedere armband wordt een kaartje meegeleverd waarop de werking van de steen beschreven staat. Leuk om te geven en om te krijgen.

Maak je outfit af door verschillende armbanden met elkaar te combineren. 

Werking aquamarijn

Aquamarijn heeft geestelijk en lichamelijk een sterk kalmerende werking en vermindert stress. De steen heeft affiniteit met gevoelige mensen. Het maakt oprecht, onbezorgd, vrolijk en ontspannen. Het helpt je in het moment te leven en bij het verwoorden van ideeën bij het spreken in het openbaar. Het zorgt voor een heldere geest als je verward bent. Aquamarijn verscherpt en bevordert zelfexpressie. 
Fysiek werkt de steen verkoelend, brengt balans en stimuleert groei. Het heeft een positieve werking op de keel, klieren, ogen, gebit en kaak. Het kan verlichtend werken bij hoesten, bronchitis, eczeem en ontstekingen. Aquamarijn vermindert stressgerelateerde darmklachten en kalmeert reacties van allergieën zoals hooikoorts.  

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel