Jiva organic SANDELWOOD oil

Artikelnummer: JIVASANDELWOOD
Vorige Artikel 6 van 41 Volgende
€ 44,95
Voorraad 8 stuks

Santalum spicata.
Herkomst: Australië.
Stoomdistillatie van het hout.

Sandelhout is een van de oudst bekende parfum ingrediënten, met een geschiedenis van ten minste 4000 jaar ononderbroken gebruik, voornamelijk in India als wierook en in religieuze ceremonies. Wist je dat de boom minstens 30 jaar oud moet zijn om olie uit de schors te kunnen winnen. Dit verklaart de vaak prijzige olie.

Tegenwoordig is de Indiase soort, Santalum album bedreigd en voorwerp van smokkelpraktijken. Mijn etherische Sandelhout olie, komt van een Australische soort uit duurzame plantages en niet-bedreigde en biologische bronnen.

Sandelhout etherische olie zorgt voor zowel een meditatieve als sensuele sfeer en staat bekend als afrodisiacum.

Sandelhout vergroot het zelfvertrouwen. stimuleert de 7e chakra, Helpt bij misselijkheid en diaree door de buik ermee te masseren.

Het is behulpzaam in natuurlijke huidverzorgingsbereidingen voor zowel droge als vette huid, acne, gebarsten en schrale huid, in aftershaves, cold creams, reinigers en gezichtsbehandelingen.

Kan ook worden gebruikt in aromabranders. 

Met handige hersluitbare kindveilige dop.

op! Mogelijke overgevoeligheid bij sommige individuen. Heb je een gevoelige huid dan raden we je aan eerst een 'patch-test' te doen (Verdun een aantal druppels e/o eerst in een basiscrème of plantaardige draagolie) voor gebruik. Zoals met bijna alle etherische oliën, niet puur of onverdund op de huid- en niet inwendig gebruiken!

verkrijgbaar vanaf 5 ml

Als je niet gewend bent met het gebruik van etherische oliën lees dan eerst de belangrijke veiligheidspunten.

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel