Jiva organic essential oil

Artikelnummer: JIVAOLIE
Artikel 1 van 41 Volgende

Jiva Organic Oil is mijn eigen etherische olie. Verkrijgbaar in de geuren:

Lavender* Lemongrass*Eucalyptus*Orange*May-Chang*Sandelhout*pepermint*rose-geranium*Mandarine*Thyme, Bergamot, Cedarwood *Tea Tree*Rosemary*Palmarosa*Sage en Cinnamon.

Alle olie is 100% biologisch en daarom ook zeer sterk en geconcentreerd en mogen beslist niet worden ingenomen of direct puur op de huid gesmeerd worden. Dit in tegenstelling tot wat sommige andere bedrijven beweren. Vermeng de olie dan ook altijd met een neutrale basisolie bijvoorbeeld: amandelolie, 

Toepassingen:

Verdampen* in uw huis of werkruimte d.m.v. een diffuser of aromalampje met waxinelichtje.

Massage* meng 2 tot 6 druppels etherische olie in 10 ml neutrale basisolie. Voor kinderen en ouderen en tijdens zwangerschap wordt max.1 druppel etherische olie per 10 ml basisolie aangeraden.

Stomen en inhaleren* voeg 2 tot 4 druppels etherische olie toe aan kom met heet water. Houdt uw hoofd onder een handdoek boven de kom ( bij voorkeur eucalyptus) zolang als nodig is. 2 druppels olie op uw kussen (bij voorkeur lavendel) of op een zakdoek kunnen wonderen doen..

Inhaleren met inhalator*: doe een paar druppeltjes op de wattenstck en plaats deze in de inhalator. Zo heb je altijd je favoriete geur bij je 

Baden *Gebruik nooit onverdunde etherische olie in het bad, maar vermeng met neutrale olie. Vermeng 10 ml badolie met 4 tot 6 druppels etherische olie. Een bad van ca. 15 min. garandeert een optimale werking van de etherische olie. Ook een verzorgend voetbad is mogelijk. Vermeng 2 druppels  etherische olie met 2  eetlepels dode zeezout of 5ml neutrale badolie.

Bijvoorbeeld *enkele druppels (bij voorkeur citroengras) in de schoenen voor een onaangename geur te verwijderen. Een minimale hoeveelheid etherische olie op het filter van de stofzuiger. Enkele druppels in vochtverdampers aan de verwarming of enkele druppels etherische olie op een doekje in de wasdroger mee laten draaien voor een heerlijke frisse was.

Te bestellen in flesjes van 5 ml voor Sandelhout en in 5 en 10 ml voor Roos-geranium Alle andere olien in 10 ml  Prijzen vanaf: 9,50 per 10 ml

Meerprijs inclusief inhalator 2,50!!!

© 2017 - 2021 Jiva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel